We’ve built you a better ArchDaily. Learn more and let us know what you think. Send us your feedback »

Petros & Andri Residence / VARDAstudio

© Christos Papantoniou © Christos Papantoniou © Christos Papantoniou © Christos Papantoniou

From the architect. The house was placed horizontally along the site, with the living areas having direct views to the seaside. Coming from the road you enter an open courtyard that leads to the living area. The bedrooms are located on the first floor, and are composed of a wooden outer shell with a slopped roof.

© Christos Papantoniou
© Christos Papantoniou

Materials divide the three levels of this residence. Fair face concrete basement, white paint on ground level and wood panels on the first floor. On the left, the separate square volume consists of a private office area with a roof garden on the top.

© Christos Papantoniou
© Christos Papantoniou
Cite:"Petros & Andri Residence / VARDAstudio" 01 Jan 2011. ArchDaily. Accessed . <http://www.archdaily.com/99534/petros-andri-residence-vardastudio/>