ArchDaily | Broadcasting Architecture Worldwidethe world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

All
Projects
Products
Events
Competitions
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Renovation
  4. Spain
  5. LaBoqueria
  6. 2015
  7. Wer-haus / LaBoqueria + Marta Peinado Alós

Wer-haus / LaBoqueria + Marta Peinado Alós

  • 11:00 - 31 December, 2015
Wer-haus / LaBoqueria + Marta Peinado Alós
Wer-haus / LaBoqueria + Marta Peinado Alós, © hcevisuals
© hcevisuals

© hcevisuals © hcevisuals © hcevisuals © hcevisuals +16

  • Builder

    Meziore S.L
  • Furniture Design

    Cristian Herrera Dalmau
  • Interior Landscaping

    Raquel Álamo
  • Exterior Landscaping

    Tania Drucker, Aida López
  • Promoter

    Wer-haus S.L
  • More SpecsLess Specs
© hcevisuals
© hcevisuals

From the architect. The draft Wer-haus was created by three partners: Jean-Antoine Palagos Nicolas Rossi and Marc Miró. The purpose of the Local Concept (a concept already applied in other cities as the case of 10 Corso Como Milano or Dover Street Market in London) now has been exported to Barcelona.

Detail
Detail

The assignment was to create a multidisciplinary space that was unique, transparent and humble but with personality. The space itself, with high ceilings and industrial lines has greatly facilitated the work. The place was formerly a parking car that connected to other parcels of the same island. The aim was to recover the unique elements such as the wooden beams and the control booth to give him a second use-in this case being the bar; in this way we get to a distinctive air.

© hcevisuals
© hcevisuals

Wer-haus is organized in three programs: one located at the entrance, across a rest area with a vertical garden, salt exhibition and sale of books available to the public; inside you find the bar / restaurant courtyard keeping the environment dialogue with the store to a higher level, organized with the store counter playwood.

© hcevisuals
© hcevisuals
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite: "Wer-haus / LaBoqueria + Marta Peinado Alós" 31 Dec 2015. ArchDaily. Accessed . <http://www.archdaily.com/779623/wer-haus-laboqueria-plus-marta-peinado-alos/>
Read comments

0 Comments

···

Comments are closed

Read comments
© hcevisuals

巴塞罗那Wer-haus 概念店 / LaBoqueria + Marta Peinado Alós