Refurbishment of Boa Hairdresser’s Salon / Claudia Meier

  • 01:00 - 22 May, 2010
© Claudia Meier
© Claudia Meier

© Claudia Meier © Claudia Meier © Claudia Meier © Claudia Meier +11

From the architect. The new interior of “Boa Hair” is giving the impression of entering an own world, a new identity of the hairdresser’s salon - the space has given a hair cut.

© Claudia Meier
© Claudia Meier

The complete underside of the ceiling is covered with hanging white-transparent fibres. A slight movement circulates in the fibres when hairdryers blowing air through the space.

© Claudia Meier
© Claudia Meier

The development and production of the material and elements took place together with Wasag AG Switzerland.

© Claudia Meier
© Claudia Meier
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite: "Refurbishment of Boa Hairdresser’s Salon / Claudia Meier" 22 May 2010. ArchDaily. Accessed . <http://www.archdaily.com/60941/refurbishment-of-boa-hairdresser%25e2%2580%2599s-salon-claudia-meier/>