ArchDaily | Broadcasting Architecture Worldwidethe world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Community Center
  4. Spain
  5. Natalia Muñoz Aguilar
  6. 2011
  7. Participatory Resource Center / Natalia Muñoz Aguilar

Participatory Resource Center / Natalia Muñoz Aguilar

  • 01:00 - 19 February, 2012
Participatory Resource Center / Natalia Muñoz Aguilar
Participatory Resource Center / Natalia Muñoz Aguilar, © Duccio Malagamba
© Duccio Malagamba

© Duccio Malagamba © Duccio Malagamba © Duccio Malagamba © Duccio Malagamba +16

  • Architects

  • Location

    C / De Molina Francisco Mayor, Malaga, Spain
  • Architect

    Natalia Muñoz Aguilar
  • Technical Architect

    Joaquin Ortiz de Villajos (Director of performance)
  • Developer / Owner

    City of Malaga, Construction management, Construction and infrastructure
  • Manufacturee

    San Jose, Inc.
  • Budget

    € 989,092.77 (VAT Included)
  • Area

    794.0 sqm
  • Project Year

    2011
  • Photographs

From the architect. The Participatory Resource Center of Malaga is an exempt building of 794 m2 promoted by the City of Malaga. This is an exempt building whose geometry has three parts twinned with each other around a courtyard, where all uses are oriented in the space relationship. The building is supported by the public space, by a piece rectangular courtyard which arises from the interaction of other parts.

© Duccio Malagamba
© Duccio Malagamba

The volume is fixed in white concrete with a height of ground and first floors,leaving a small cellar and warehouse facilities. This arrangement frees the decks emphasizing the part geometry and recovering the front cover as a place of relationship.

© Duccio Malagamba
© Duccio Malagamba

Access is marked by the flight of the upper part, which is closed by turning the courtyard income generating path through it. The volume is depressed in the south to allow sunlight to penetrate the courtyard, this space being the heart of the building.
- Multipurpose hall
- Reading Room
- Classroom training
- Toilets
- Administration offices
- Boardroom
- Computer lab
- Computer stations for public
- Volunteer service young
- Bulletin boards and panels

© Duccio Malagamba
© Duccio Malagamba
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite: "Participatory Resource Center / Natalia Muñoz Aguilar" 19 Feb 2012. ArchDaily. Accessed . <http://www.archdaily.com/208959/participatory-resource-center-natalia-munoz-aguilar/>
© Duccio Malagamba

多功能信息中心 / Natalia Muñoz Aguilar