Lumini Shop / Rocco, Vidal + arquitetos

© Nelson Kon

Architects: Rocco, Vidal + arquitetos
Location: Sao Paulo,
Engineering: Souza Lima Construtora
Structure: Ideal Projetos de Engenharia
Lighting design: Franco e Fortes Lighting design
Wiring project: Aloeletrica
Photographs: Nelson Kon

© Nelson Kon

The idea was to create a trend inviting project to the customer. A large box with brown color on and a tear on the side shows the window and the light from inside and from outside.

© Nelson Kon

The same material that was used in the parking lot was also used at the entrance and showcase creates a situation that invites the clients to know the space and enjoy the sensation of height differences.

plan 01

The ladder that makes access to these environments is quite evident so the clients and the staff can move freely between the levels. And also creates a clear and nice ambient.

The two inputs of natural light interact with all the internal lighting of the store shows the simplicity and smart use of light.

A elegant and contemporary project.

View this project in Google Maps

* Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
Cite: "Lumini Shop / Rocco, Vidal + arquitetos" 13 Jul 2011. ArchDaily. Accessed 21 Oct 2014. <http://www.archdaily.com/?p=149752>