NJFS CEO Office / EXH Design

© Meng Studio

Architects: EXH Design
Location: Ruanjian Avenue, , China
Project area: 3,200 sqm
Project year: 2009
Photographs: Meng Studio

sections

This is an office interior with minimal design and maximum comfort.

© Meng Studio

The waiting room is connected to the courtyard with the same bamboo material, and is surrounded by the secretary room, meeting room, and working rooms which are all in white. The material contrast expresses the definition of public and private space.

View this project in Google Maps

* Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
Cite: "NJFS CEO Office / EXH Design" 06 Jul 2011. ArchDaily. Accessed 19 Dec 2014. <http://www.archdaily.com/?p=147882>
  • http://www.designroof.org heidi chan

    very nice design with the bamboo that creates extra contrast & beautiful shadow that changes according to the time of the day! I’ve blogged about it as well. so feel free to have a look!

    http://www.designroof.org/?p=1107

  • ariana roberts

    love the waitng room the most