Zoom image | View original size
For this 800m² apartment located in São Paulo, we brought our experience in residential projects to a pre-defined space. We wanted to bring the same atmosphere found in houses to the apartment: large, but cozy; comfortable and family-oriented. Living, dining and home theater rooms, originally separated by porticos, gain in breadth through the continuity of the European oak slatted ceiling and Limestone Baiteg Blue flooring. This finishing goes beyond the limits of the social areas and can be seen in the kitchen, intimate circulation areas, suites and the master bath. The independence of the use of these environments is guaranteed by the large panels that are hidden when opened. Another reference that we use frequently in projects and brought to this apartment are the "brises," moveable vertical elements that are fitted on the verandah and into window frames.  Perfectly aligned with the ceiling slats, they filter out incoming light while assuring visual privacy from neighboring buildings - which are quite close. View more View full description
Share Share