Zoom image | View original size
The Project arises from the need of an extension of an already existing building. Initially, it was possible to verify that the actual building had a formal and purely generic organizational nature as a result of the reformulation of a basic typology and structure: “The Sausage House”. The site is divided into several modules, three perpendicular to the street and a regular and progressive succession parallel to the same street. Two of these modules contain the main program and the remaining ones serve as a connection to other alternative programs that operate in an adjacent lot towards the center of the block. The expansion would take place above, on a new layer, and although it should work as an independent piece with direct access from the street, it should also be internally connected. View more View full description
Share Share