Zoom image | View original size
Brought to life with repurposed materials, the studio’s innovative design will transform the 143-room hotel into a surreal, iridescent haven, inspired by California’s Joshua Tree and Mojave desert. The desert-inspired aesthetic begins with a moonlit reception bathed in a glittering mirage created by overhead mirrors, inspired by The Weather Project by Olafur Eliasson. In the tranquil pursuit of both business and pleasure, visitors can meander through open co-working spaces basking in soft light - with swing chairs, fixed concrete banquette seating, and suspended planters punctuating the space between bar and restaurant. Marking a new design direction for Locke, Holloway Li has curated a living experience carved out of recycled construction site materials that will adorn the studio rooms, bar, and restaurant, co-working spaces, gym, and yoga room. The studio harnessed the potential of upcycling to curate bespoke furniture and interiors throughout the space. Concrete testing cubes destined for landfill find new purpose at Bermonds Locke, serving as plinths for a six-metre long terrazzo table in the ground floor workspace, and shaped into a bar frontage that will serve Bermondsey’s Beer Mile’s finest beer atop its surface. View more View full description
Share Share