Zoom image | View original size
The DÔ apartment seeks a dialogue between esthetic and function in new possibilities, look forward to work colors and textures in all their potential to sector spaces while keeping them completely connected. The project itself explores the possibilities of combinations of texture and colors, a neutral base composed by design full of life. The experimentation of grey at the base, worked in different textures, talk to each other until meeting the intensity of the black and the warmth of the wood. The concrete main room, embraces the first wooden frame, the office mimicked in the room (through its doors, panels and wooden bench) which, turns into the frame of a black monochrome kitchen. The kitchen appears as a striking element in the room, breaking visual expectations and bringing a new possibility to this fluid service area in the living room, sectorized and integrated, with personality and visual identity. View more View full description
Share Share