Zoom image | View original size
The project is located on the Southeast side of the Luohu District and overlooks the vast greenery of urban parks to its West. Although high-density commercial and residential buildings surround the project, the development is designed with a circular green space system to ensure that the development is enveloped with a natural landscape. Dr. Andy Wen's unique approach to the project's complex texture lends the design a rich and contemporary appeal. The public space is redefined with elevated greenery and a sky garden to create natural synergy between the architecture, the city and its people. The project's design incorporates public space on multiple levels. Designed with sky gardens on towers, landscaped outdoor staircases and greenscaped rooftop podiums, the development is equipped with space to accommodate work, live and recreate activities. Extensive greenery is used to integrate into the surrounding neighbourhood and enhance the city's urban landscape seamlessly. Distinguished by its curved silhouette, an extensive LED screen sits along the base of the building and showcases the city's vibrant energy. View more View full description
Share Share