Zoom image | View original size
Client liked the blue sea and sky from her parents' house in this place. A small forest can be seen on the south side. When I thought about a sunny living room with a view of this scenery, many bent plans appeared. The overlap siding that is used on the outer wall and the unevenness that bends along the ground look like a caterpillar. The name of the project was named "Bruco", which means a caterpillar in Italian. A bright and open living room spreads out when going up to the second floor through the dark and long corridor on the first floor. By putting crazy paving on the wall that connects the living room to the terrace, and by fully opening the wooden sliding windows between the terrace and living room to create an integrated space for the indoor and outdoor areas, the blue sky and sea that penetrates forever can be seen. You can feel deeply. View more View full description
Share Share