Zoom image | View original size
This work presented us with a great challenge: the renovation of an apartment in very poor condition, located in an old building in the center of Madrid. For two years we worked closely with our clients, with whom we aimed to renovate this run-down space. Our main objective was to preserve its heritage and, at the same time, achieve a comfortable, fresh, light-filled interior with a balanced distribution of common and private spaces, allowing intimate moments and family gatherings in a pleasant and comfortable environment. The inhabitants of the house, an Italian-Spanish family who loves cooking, had a mission for us: the kitchen should be the most important space, the "cuore" of the house. The mission was to design a space that was integrated into both the living room and dining room but, at the same time, separated through a permeable barrier that allowed it to be visually connected to the rest of the house from the inside. View more View full description
Share Share