Zoom image | View original size
The starting point from which the design of the nursery was born, was the idea of making an analogy of the growth of a child. Like a child, who is growing through experiences, the nursery’s activities are developed through a ramp that communicates the different levels of the project: on the ground floor there are areas for infants, who are the youngest and, as the ramp grows in height, the educational grades also grow, passing through maternal and pre-kindergarten to finally reach the last level, where the roof garden and playground are located. The ramp is conceived as a form of playful intercommunication, where the activities take place around it. The space itself is delimited only by activities according to the child's development. In addition, thinking of the user in its different stages, the ramp also functions as a form of universal accessibility to all areas of the nursery. View more View full description
Share Share