Zoom image | View original size
Located in the outskirts of São Paulo, this once empty space was turned into a sensorial labyrinth with a refined aesthetic sense, harmonizing bold geometric lines from the hardscape with the softness of the vegetation and is meant to welcome visitors to an event venue building through a square. The space is comprised by a route through three distinct sceneries, where the water plays a major role linking them and leading to its climax, besides alluding to the products original ambience. The reflecting pool is layed with green pebbles, echoing the vegetation, contained by a corten steel sheet with embbed LED lighting. A gabion wall, with reclaimed crushed reddish stone from a local quarry, greets the visitors and, along with the reflecting pool, takes them to a cascade made of 22 washbasins and faucets randomly displayed on another wall that mirrors the gabion wall, enclosing this space, yet creating a dynamic atmosphere and leading to the next scenery. View more View full description
Share Share