Zoom image | View original size
In the district of Västberga, a new sports hall was built to replace the existing one at Västberga School, located adjacent to the sports facilities. The existing smaller hall with just two changing rooms was not good enough to meet the requirements of accessibility and frequency of uses. The hall's adaptation to the place, both towards the football field and the residential area at Klensmedsvägen, was our focus together with helping to repair the urban room and create identity for the complex. Due to the small dimensions of the plot, the program is divided into two levels, which are connected by elevator and stairs. The building’s facades in the ground floor are made of brick similar to the adjacent area and the structure is glulam timber. The upper volume is covered with wooden ribs and has large light inlets. View more View full description
Share Share