Zoom image | View original size
It’s an architecture project of a Kindergarten cum Nursery, situated amidst the rural fields on the foothills of Mt. Kirishima in Miyakonojo, Miyazaki, Japan. It often happened that the very same children who once studied here, came back with their own children even after so many years. It has become an institution that’s firmly rooted in the minds of the locals. Taking inspiration from this cycle, the design theme was set as “Connection”. The existing building was expanded and renovated several times in the past 30 years, but still it was nowhere close to the ideal environment we need for the upbringing of children in today’s time. So, after the demolition of the old building, the design of the new building was formulated properly defining the areas meant for different purposes of learning, playing, eating, exercising etc. View more View full description
Share Share