Zoom image | View original size
The original apartment was built in 1968 in accordance with the project by the architect Celestino Martínez. It features a common domestic display for deep urban block buildings, with a north-south distribution where the common home spaces extend from the north alignment towards the street to the opposite façade open to a south interior courtyard. What we propose here is a bootleg that collects the existing bases and punctually adds new elements while eliminating certain successive interventions on the original type that have been valued as distorting. To result in a remix in which the basic rhythm is defined by the pre-existence. A reissue of the house of ‘68 with an adaptation of ‘service’ facilities to contemporary uses. The proposed actions are ordered in three interventions (kitchen-laundry / gallery-common area / living room). View more View full description
Share Share