Zoom image | View original size
The project for the Green Village Pavilion at Lollapalooza Chile 2018 is a device that articulates the construction of a modulated and recognizable space with the versatility of an efficient and expressive construction system. Using a removable and incremental configuration, an opaque perimeter containing a shaded and protected interior is built. This allows the user to experience the environment. The intervention consists of the execution of an area for the promotion of companies and institutions related to the care of the environment. This is developed in two separate areas, that are complementary in their use. The larger one is destined to stands, and the smaller one allows encounters between the participants of the exhibition. Both share the same material, but their formal configuration differs to establish spaces according to each function. View more View full description
Share Share