Zoom image | View original size
Angelot is a patisserie located in Xiasha Hangzhou. The original site owns multiple disadvantage, for instance, a basement shaft blocked almost 1/3 of the storefront; the store front is recessed from the architecture facade; the full height interior window is not facing a very pleasant view. Instead of simply hiding all these disadvantages, we try to use them and connect them with a simple concept —— a gradually disclosed sense of ritual. We arranged a curve entry route leading to the door, entering the store, the first space is ordering and display area, passing through this area, the most important space, the dining area, appears gradually. Following this gesture, we make the architecture facade a frame for the storefront instead of simply become a disadvantage. The store front is covered with customized curve tile, the entry route is like an opening pushed open from the facade, gently leads guests to the patisserie. View more View full description
Share Share