Zoom image | View original size
The Casal has been designed from CPVA in close collaboration with the municipal technicians and the Association of Pensioners and Pensioners of Palaudarias, giving rise to a facility that responds fully to the demands of the users and the demands of the promoter, without leaving On the other hand the architectural sensitivity and the environment where it is located. The building is located on an island of municipal facilities where there is also a Nursery School and a Civic Center, at the foot of the Palaudàries highway. It has a single floor of 490 m2 built and has: the main hall, with access from the road, and a large multipurpose room with possibility of operation as 1 room, 2 or 3 independent depending on the use, with facade in the inner space of the island, where there is the courtyard of the nursery school. On one side of the main access, with a facade on the street, there is a kitchen, with its warehouse and an attached warehouse, and the exit to a terrace where it is planned to install a barbecue. On the other side of the main entrance, also with façade on the street, there are the rest of the rooms and services, which are two offices, a hairdresser's shop and two general toilets. View more View full description
Share Share