Zoom image | View original size
The project—from when we undertook the design of the Mountain Restaurant & Bar until its opening—took only 6 months. During that time, we focused on the relationship among the volumes, spaces and environment. By adopting steel structures that could be quickly constructed, the project was accomplished within an extremely tight schedule and limited budget. The project site is located on a steep slope that lies against a bamboo forest and faces the valley and mountains. The bar is set at ground level, while the restaurant sits lower along the hillside. The composition of the architecture conforms to the topography in order to enable unshielded views of the surrounding landscape to infiltrate the interior space of both the restaurant and the bar. The external facades of the two volumes are enclosed by dark-colored louvers, which integrate the building with the surrounding natural landscape. View more View full description
Share Share