Zoom image | View original size
The design of the Vibia’s showroom inside its new headquarters in Gavà, Barcelona, features a series of ideas which we have evolved after several collaborations with the company.The aim was to create a place that, on the one hand, recalls its corporate image in the last trade fairs, and on the other hand, dialogues in a poetic and balanced way with different departments. Through an aesthetic language of steel structure and oak wood, the main entrance enveloped in a pink-colored lattice leads to an open space that is used as a welcome area for visitors. Next to the reception, a handrail made in natural steel runs alongside the stair, enriched with LED-lighting to mark the pathway through the floors. The showroom is set up from the volume "Light your way", located in the heart of the space, where visitors can interact with the product through sectioned pieces, the brand's color palette, etc. Its interior has been covered in oak wood evoking the warmth and intimacy of the brand’s light. Facing this is a stage for projections, where to organize performances, talks, and presentations of the new products. It is a sober and neutral multi-purpose area with a big circular bench for seating. View more View full description
Share Share