Zoom image | View original size
Xuzhou MEGA CENTER is in a new urban area close to the city highway where the surrounding environment is quite empty. After acquiring a large area of ​​land, the client hoped to build a promotion center with rich experiential functions. Different from a traditional operation, we recommend putting a ‘cultural anchor’ here. We believe that a good architecture cannot be established without constant events happening and people gathering. Based on this programming logic, we introduced a multifunctional theater called ‘MEGA HOUSE’ as a generator of events into the building. The concept of design comes from the basic logic mentioned above, which in turn creates the form of architecture - a lifted theater box. Meanwhile, as the building located in the new area of ​​a traditional industrial city, we hope to bring a light and bright visual icon into the urban context rather than a heavy and bold building. The building finally looks like a white paper box gently placed on the flat ground. View more View full description
Share Share