Zoom image | View original size
This refurbished private residence is located in Vadodara; Gujarat, India, which is planned in an organized manner, where the voids create air corridors in the internal as well as external spaces. Each space possess 2 large openings in opposite directions for ample of airflow and natural lighting into the spaces, creating a warm and illuminated space. Each space functions in its own aspect by amalgamating visual connectivity across levels, through punctured  huge balconies, projecting out on different levels and sides. Also the second floor balcony glazing is covered with a large canopy that features as a barrier  at the same time makes the space look voluminous. The canopy acts an interactive link with first floor covered balcony and also illustrates the roofing  patterns emerged from the clay tile arrangement in metal grills, making it look as a whole connected frame mass. View more View full description
Share Share