Zoom image | View original size
A simple but effective stepped rear extension for our sociable, book-loving clients. Budget informed structure and materials to create a light filled and unique design that has a transformative effect on everyday family life. This rear addition to an Edwardian terrace house in South London was driven by the principles of simplicity and honesty -  influenced by a modest budget but also a shared vision to create something unpretentious but materially and spatially rich. The rear extension is stepped in plan at the rear to respond to existing extensions on either side and reduce impact on neighbours. It creates a new family space by combining the existing rear living room and kitchen with the new additional space to provide kitchen, dining and living areas, each subtly defined within the larger space. View more View full description
Share Share