Zoom image | View original size
The project is located at the intersection of Lijiao Road and Zhenxing Street, Haizhu District, Guangzhou City, south of the Pearl River. Before the renovation, Daganwei Warehouse Area of Sinochem Group Guangzhou was used as raw material reserve and production base of large state-owned chemical enterprises. Due to the relocation of enterprises, this area of idle industrial plant property with good location ushered in the opportunity of upgrading and transformation. At the beginning of the design, we began to sort out the public space inside the park. Through opening the external interface, opening the first floor of the single space inside the park, separating the static and dynamic streamlines, we created three vertical and two horizontal street space and the super-large river view square in the south. View more View full description
Share Share