Zoom image | View original size
In this extension project, the existing part of the house was a 13-year-old type conformity approval house, built by Misawa Homes Co., Ltd. Located at a corner site in a suburban residential area in Tama Hills, the house had a hair salon on the ground floor. Regular customers of this private salon mainly consisted of local residents. The client decided to expand the building, putting future business expansion in perspective. This extension is mainly characterized by lattice made of wood and mirror-finish stainless steel placed outside against the glass walls. Taking into account blocking and reflection of direct sunlight throughout the year, the arrangement and angle were determined to maximize blocking of sunlight in summer and acquisition of sunlight in winter. It also functions as a flexible screen that allows you to change the shielding mode according to the usage by setting the parameter of the viewpoint of privacy. View more View full description
Share Share