Zoom image | View original size
The plot is located in the village of Aguada de Cima, Águeda, and is surrounded by agricultural and forestry lands. The terrain converges topographically to its central point, which rises slightly in relation to its limits and that’s where the building implants itself. Its composition is made of three gable roof volumes that intersect themselves at the same point and establish direct relations of connection and functionality. The building has two floors, one of them underground. The underground floor is large storage that seeks to benefit from the thermal advantages of the contact with the soil. The ground floor includes a production area, a tasting room, a lab, bathrooms and a four parking garage to the client's classic car collection. The two floors are served by a freight elevator that transports heavy loads from one floor to another. View more View full description
Share Share