Zoom image | View original size
This is a project of a building for rental office spaces and commercial spaces, facing the moat of the Imperial Palace and located close to Ichigaya station. The south side of the site is on a street and the north side of the site faces the moat. To take advantage of this location, we laid out the elevator core aside from the main access from north to south. By commanding the sky factor, the volume of each level is offset from back to front, so that the pedestrians recognize each rental space as an individual component. Then the gap between each volume turns a balcony with greenery as a space that intermediates each office and the entire city. Our proposal is to connect the balcony by the stairs with the ground level to encourage communication between the upper and lower levels, thus a relationship and connection will be generated to the entire city. View more View full description
Share Share