Zoom image | View original size
House site is located in downtown Guangzhou, home lane. The 3m x 9m narrow base is close to the neighbors, and the east-west orientation makes the external conditions even worse. The client is a couple of young artists who wish to have two bedrooms and a low cost. We hope to build a home that is resistant to heat, humidity and can be found in a chaotic city, allowing residents to get in touch with the sun, the wind, the rain, and the plants under the shelter of this home. The design encloses the boundaries of the new building in the original building's outline, and the exterior of the building uses the method of washing stone to try to integrate the building into the surrounding environment. The courtyard and the patio are respectively arranged in front of and behind the relatively closed house. View more View full description
Share Share