Zoom image | View original size
This case is the social welfare agency - Assistive Technology Resources Center. Renovation of 20 years old building, with poor line, more idle space, obsolete equipment, poor physical environment and hard to approach, which originally non-exclusive serviced of persons with physical and mental disabilities or groups. We expect here to be the base for disabled friends, to reach the intimate service of social welfare, and to take root in the friendly field of social service education and neighborhood interaction. A. Functional Positioning1st Floor:public service area and assistive technology control area 2nd Floor:control Area B. Double EntryIn order to control the risk of infection and avoid overlapping with people, assistive technology return system needs to be independent. We push back the original entrance area, separate the entrance of people and assistive technology View more View full description
Share Share