Zoom image | View original size
The generous abundance of natural light and a close resemblance to outdoor nature are close to the heart of this three-storey preschool space for children aged from 1.5 to 4.5. Playfully juxtaposing geometric shapes with round-off edges, which echo the architectural structure itself, the design team has put together a delightful mix of fun and surprises to stimulate the imagination by encouraging different modalities of learning. Taking connection between different areas as major design consideration, open areas are divided by see-through partitions and progresses one after another in a coherent flow. Playrooms are designed differently to accommodate diverse interests: some are better for music, while others resemble art studios and so on. What they all have in common is encouraging movement as one of the foundation for child’s healthy physical and mental development. View more View full description
Share Share