Zoom image | View original size
The project is located in Yueyang county, Hunan Province in China. In celebration of the 60th anniversary of Yueyang County No.3 Middle School, the client decide to sponsor a new indoor playground doubling as a lecture hall with the purpose of creating better sports space and invigorating the regularly planned campus. The newly-built indoor playground lies at the southwest corner of the campus, where there’s a altitude difference between the main teaching area and an existing outdoor playground. The difference was bridged merely with a rubble stone retaining wall and some narrow stairs, to the disadvantage of both accessibility and safety. Instead of sitting simply at the lower or higher part, the building stretches across the altitude difference rather than rests on the higher or lower part of the site, thus forming a natural link between the main teaching area and the playground. View more View full description
Share Share