Zoom image | View original size
Following the holiday home that Piet Hein Eek designed in 2005 in the forest near Epse, we were approached by a family who has also purchased a plot of land a few hundred metres further in the same woodland. In this super beautiful place, in the middle of the woods in between the mature trees, are two old holiday homes linked by a garage in between. The elongated building with an open space on the south facade was in a poor state of repair and in no way met modern living requirements. However, the position in relation to the sun and the open space with a view of the forest has a quality you can only dream of. Our task was to make the little house architecturally sound as simply as possible and to turn it into a wonderful holiday location for the whole family. The elongation created a problem as the rear façade faces the road (the dark side) and has almost no view. We wanted to situate as many bedrooms as possible on this side in order to create the living spaces on the other side. View more View full description
Share Share