Zoom image | View original size
InspirationLocated in Songjiang, Shanghai, DISHAN Space is a brand of collective space aimed to provide all sorts of recreational experience, where people meet to nibble snacks, sip fruit tea, play games and have fun . Considering the site is close to Songjiang Court built from Yuan dynasty, we hope to integrate the modern style into the traditional. After careful analysis, we decide to use the basic shapes that constitute nature, that is, rectangle, circle and triangle, to present an all-compassing DISHAN space. RebornAcross the space, there is a dilapidated old house built around the Ming dynasty. Dark bricks, rusty plaques and glazed stones scatter about and tell a story from the past. PUJU try to use these materials to realize the design on the space.  Fiction and RealityDeserted bricks buried in the demolished ruins are reenacted in front of our eyes.  View more View full description
Share Share