Zoom image | View original size
MH Creative relocates the new office to the old factory of “YUAN HE TANG”, a China Time-honored Brand in Quanzhou. When visitors come to the scene for the first time, they linger on the vicissitudes over years. Water traces are mottled on the walls. Light spots, projected by the round holes of the canopy, play hide-and-seek between the beams and columns. In an instant, an impulse is triggered so as to wake up the sleeping spatial memory, inject new vitality, and let it continue and grow. The design conforms to the original spatial pattern and follows the two axes. When going up via the elevator, guest arrival axis is paved. The white rock slab countertop at the foreground extends into the steel ladder box into the sidestep. Big Kaws doll sits on the sidestep, and meditates under the background of merciful Buddha statue not far away (a masterpiece by sculptor Jiang Sheng). View more View full description
Share Share