Zoom image | View original size
The aim of the dining club is to experience the forest that is next to the site by the shore. The first thing is to deal with the relationship between the building and the nature: by doing this we let the building in contact with the forest from three sides, which then divides the volume into three units with trees planted in between, therefore the building intersects with the forest in a harmonious way and the range of scenery viewing is maximized. The three major units are connected by a circulation block facing the community. Glass curtain walls are applied at the forest-facing facade. Light transmitting concrete is used on the side facing the community, and a layer of timber gratings sits in front of it, which hides the entrance behind and blends the building with its surrounding nature. The two simple-formed pitched roofs are at different heights, and the double-layered eave brings a lightweight feeling to the building. View more View full description
Share Share