Zoom image | View original size
The pavilion we envisioned for Walk&Talk wants to override borders like the public art festival itself. We have created a completely permeable space that offers a ceiling and the necessary protection for its different functions. As in many of our projects, we start designing with archetypes, which are adapted to the client's requirements and get inspirations of local elements and vernacular architecture. The modular wooden structure started from the idea of building a “house" and borrowed the proportion of the island’s unique pineapple greenhouses to root the project and create a wider and flexible structure. A parallel system of pillars carry the weight of the double shaped pitched roof and fixed the structure’s modularity: a sequence of interlocked portals, much like in a church structure presenting a central higher nave and a peripheral aisle. View more View full description
Share Share