Zoom image | View original size
The owner has lived in one of terraced house on Vo Truong Toan street, ward 9, Vung Tau city with size 5mx20m and 4 floors before. They bought the same house beside for their using necessary, which in the terraced house. The design solution: getting sunlight and natural wind for the house which on west, combining two existing construction for the new one and treat the old function effectivly and aesthetically. A stair was holded and the other was broken for a green void. The design focuses on resetting the green space, garage, living room, kitchen and dining room on first floor. The owner likes rasing koi fish so our architects made a piscina combining with a pergola in front of house to set a green terrace. A stair was holded and the other was broken for a green void that makes West house fresh from inside. Trees are also planted more in the back yard. View more View full description
Share Share