Zoom image | View original size
Bean Buro was tasked with designing a new workplace for the international British property group, Grosvenor, at the iconic Jardine House building in Hong Kong of approx. 5,000sqft (460sqm), to transform their previous workspace into an innovative workplace that would reflect the company’s belief for quality, integrity and social responsibility. The workplace would be open plan with a proportion of flexible seating with a variety of support spaces. Employees would be able to choose from a variety of work settings within the workplace depending on their needs. Acoustic design, lighting design, and the environmental strategy would be the key drivers behind the wellbeing and sustainable aspects of the project. Bean Buro responded with a poetic design that integrated art with people and space. The narrative involved the research into the history of the site building Jardine House; its historical tea trading activities in the neighbourhood, and the iconic circular windows of Jardine House. View more View full description
Share Share