Zoom image | View original size
This house in located in a small village on the north Devon Coast. The site is accessed down a long drive and the building is tucked up against the slope of the site, to make the most of the long views down to the sea from the upper levels. A stone gable end is the first glimpse you get of this building, with an industrial chimney, dark against the grey stone. The clients asked us to include some elements of a New England beach house, and so an external material of green oak boarding was used together with the local stone. Built as a family holiday home, and designed to maximise the number of bedrooms and open living space, the building is simple in form - a neat pitched volume coupled with a generous entrance porch. This porch provides a formal entrance as well as direct access to a large mud room for drying wetsuits from days out surfing and muddy boots from walking the costal paths. View more View full description
Share Share