Zoom image | View original size
As the family extended the residents have preferred to enlarge their home rather than moving elsewhere, as they are in love with their neighborhood and the city. Adding the extension in inner courtyard architects divided the house in two separate partitions. Most of all architects wanted to connect the interior with exterior and the landscape. The house that was previously built by the principles of traditional architecture was to be open to the space and nature. For this main purpose  huge built-in pots for plants and large trees on the first and on the terrace of the second floor were made close to the glass to be totally  connected with the interior   The place of the main element of the design of the exterior took thin elegant steel column at the entrance which supports the second floor and the roof.  Such decision was a significant challenge and risk for engineers and builders, but eventually all agreed that it was worth it. View more View full description
Share Share