Zoom image | View original size
Some years after our first commissioned work at CASA ROC, followed by TWIN HOUSE, ROC CUBE and G-ROC, we carried out the final apartment renovation in the same property, located in the Barcelona neighbourhood of Gótico. With the experience of the previous projects in mind, this time we decided to do away with anything that we considered to be superfluous, leaving us with a clean, structural enclosure and granting a greater degree of freedom. The functional brief, similar to that of the previous apartments, was to develop a house with a double bedroom, kitchen area, dining room, living room and complete bathroom. Each of the different uses have been arranged in such a way as to be connected directly with the outdoor space via the existing windows. Just as with the previous projects, the daytime area was positioned along the main façade, capitalizing on the nature light from the balcony and window. View more View full description
Share Share