Zoom image | View original size
RUST Architects in collaboration with Greentectura designed the Iron Source new head office in Sarona Tower in central Tel Aviv. The four floors, with a total area of ​​10,000 square meters, accommodate hundreds of employees in various departments. Offices of various sizes have been positioned around the exterior of the space while public functions form around the core of the building which at points "invade and cling" to the façade to bring direct natural light to them and break the sequence of the offices. The architects designed classic work stations, adapted to the employee needs. The modular station allows flexibility in terms of the number of employees in the office as part of the many changes that the teams routinely undergo in the company. Adjacent to the core and the inner part of each floor, many public functions have been dispersed, the purpose of which is to create a work/life balance while providing space for informal collaboration while not detracting from the routine of the company's employees. View more View full description
Share Share