Zoom image | View original size
A design by Ashari Architects for an architectural installation in Iran is a direct response to the need to reconnect with the senses. The project, a pavilion built from a cube that holds a suspended brick volume, shows the potential of the use of this material by creating distinct atmospheres.  From the Architects. Our response to the challenging architectural installation competition near one of the most important historic gardens “Afif Abad Garden” in Shiraz, Iran was PAUSE. PAUSE is the childish adventure feeling and inspiration that we have not experienced since the childhood. PAUSE tries to revive the feelings that we have been ignoring. Feeling of brick texture tactile; hearing the sound of our steps on the metal sheets, looking at the sky which we pass under of it every single day without any attention to it, not even trying to pause to enjoy it. View more View full description
Share Share