Zoom image | View original size
A partial renovation of the office area within a building complex that hosts a workshop space, an office and a contemporary art gallery. The project was completed after designs and constructions made during three months of the architect’s on-site residency. The existing window with the dimensions of 2 by 2.5 meters - the first sight for visitors as they enter the space - had a barren view of an adjacent house. It was clear at the first glance that changing this window would determine the nature of the new space. The idea was to abandon the use of this window that had no view: Instead, to reflect views of the interior space. The 2-meter-long plate of mirror was prepared after the dimensions of doma (an earth floor connecting the entrance and the outside), and installed behind the window along the span of the concrete fence. View more View full description
Share Share