Zoom image | View original size
The invitation to design the new Acolá Store was received with great happiness because, due to the years of friendship between us and its creators, we have closely followed the trajectory of the brand since its beginning in 2012. In the first visit to the new address, a former loft of triangular plan located a few meters from the old store, we faced a tapered, wet and dark place, since there were only four small openings to light and ventilate the entire space. The desire to bring light into the store guided the first project decisions of replacing a part of the roof whose structure was comprimised, by a glass ceiling and visually integranting the levels by partially demolishing the upper slab. In addition to illuminate the entire store, the coverage provides for the exchange of natural ventilation which, added to the internal garden, brings great thermal comfort to the space. View more View full description
Share Share