Zoom image | View original size
The clients wanted a house that they can enjoy a nice views as well as good communicating with people around. From there, we can see the sky and cherry blossoms and before building the house,there used to be the place many children were playing and parents were talking there. First, we arrange the spaces of the house for “Parent`s house”,“Everyone`s house”,“Housework and children`s house”. Placing moderately closed “Parent`s house”and “Housework and children`s house”in the north and south, extremely open “Everyone`s house” in the center, we make it compatible with keeping privacy and making an open house. We design a house that residents feel as “living in the landscape”because by the series of house-type volumes, it become a series of landscapes ranging from houses to newtown to mountain ranges. View more View full description
Share Share