Zoom image | View original size
This single-family residence located in Alam Sutera designed by Axial Studio in a tropical modern manner. The design character can be highlighted through the use of crisp lines and simple geometry forms, and material treatment that further enhance the tropical ambience on the residence’s exterior. Sited on a corner lot of 550 m2, the owner chose to establish his dream house on the site in the interest of having a healthy home, a home with abundance of natural lights and a well-circulated fresh air. The architect designed the zoning plan and layout for this residence in a clear and concise manner. Public areas such as living and dining area placed on the ground floor, while the more private area such as bedrooms are set on the first floor. The two-story service area placed on the inside corner of the lot. View more View full description
Share Share